Webdesign en dienstverlening

Voor het realiseren van websites die het gewenste effect bereiken, willen we graag begrijpen wat u voor ogen heeft.

  • Wat is uw visie, wat wilt u bereiken?
  • Wie is uw doelgroep?
  • Waar zit uw doelgroep?
  • Welke vragen wilt u beantwoorden?
  • Hoe wilt u contact maken en ze betrekken?
  • Wat zit er voor hen in?

Wilt u even overleggen?

Wij maken uw website zoekmachinevriendelijk, indien gewenst melden wij u aan bij Google Maps en bieden hulp bij het verbeteren van uw SEO score. Daarbij kunt eenvoudig zelf uw formulieren bijhouden en kunt u statistieken inzien. Ook zorgen wij voor periodieke back-ups en maken we eventueel een verbinding met sociale media.

Wanneer we elkaars kennis en kunde effectief toepassen, kunnen we de juiste snaren raken. Dit bereiken we samen met een praktisch doeltreffende aanpak. Daarom zeggen we ook: Delen is vermenigvuldigen.

In samenspraak met u ontwikkelen wij het ontwerp en de website. U kunt dan uw website eenvoudig aanpassen met het handige raamwerk Divi. Daarmee zijn ook split, cq. A/B testen mogelijk. Zie hieronder voor een demo en overzicht van de mogelijkheden.

Er is veel mogelijk met sociale media, webshop, blog, en functionaliteit waarmee u pagina’s, dan wel paginawijzigingen op het gewenste moment kunt publiceren, en nog veel meer…

Demo Overzicht (Engels)

10 'hidden' Divi features you need to know about

Optioneel is de webmaster en hosting service. Dit blijkt in de praktijk zeer nuttig:

  • U wordt ondersteund in het bijhouden en aanpassen van uw website.
  • We nemen graag de zorg rondom web hosting uit handen. Dat houd in dat wij u ondersteunen met uw hosting abonnement.
  • Plugin en CMS versies bijhouden is erg belangrijk. U krijgt hiermee functionele vernieuwingen, dat is mooi, maar het belang hiervan blijkt vooral uit de vele automatische website hacks die plaats vinden. Ook bij een website waarvan u het wellicht niet zou verwachten. De kleinste websites worden telkens aangevallen. Daarom houden wij deze versies bij waarbij we zorgen voor reservekopieën voordat we nieuwe versies activeren.

Zullen we brainstormen?

Wij houden van goede feedback en willen u graag helpen

Portfolio webdesign interVision it

Pin It on Pinterest

Share This