Pakkende webdesign en praktische kantoor ICT oplossingen. Samen de som van elkaars expertise maken.

Webdesign

De juiste doelgroep raken & betrekken

Ontwerp op maat, persoonlijke service

Voor het realiseren van websites die het gewenste effect bereiken, willen we graag begrijpen wat u voor ogen heeft. Net zoals we dat in onze visie en werkwijze benoemen, vinden we het waarvoor, wie, wat, waar en wanneer belangrijk.

  • Wat is uw visie, wat wilt u bereiken?
  • Wie, waar is uw doelgroep en welke vragen wilt u beantwoorden?
  • Hoe wilt u contact maken en ze betrekken?
  • Wat zit er voor hen in?
  • En ook om welke (mogelijke) relaties, in welke vormen gaat het?

Wellicht heeft u dergelijke vragen al helder beantwoord. Top! Mocht u nog in dat proces zitten, dan helpen we daar met plezier bij.

Wij maken uw website zoekmachine vriendelijk en bieden hulp bij het hoog houden dan wel maken van uw SEO score. Daarbij kunt eenvoudig zelf uw formulieren bijhouden, is marktonderzoek middels A/B testen mogelijk, en kunt u statistieken inzien. Ook zorgen wij voor periodieke back-ups en maken we waar mogelijk een verbinding met sociale media.

Wanneer we elkaars kennis en kunde effectief toepassen, kunnen we de juiste snaren raken. Dit bereiken we samen met een praktisch doeltreffende aanpak. Daarom zeggen we ook: Delen is vermenigvuldigen…

Trouwens: Dit alles kan al vanaf € 575,-!

Wilt u even overleggen?

In samenspraak met u, ontwikkelen wij het ontwerp en de website. U kunt dan uw website eenvoudig aanpassen met het handige raamwerk Divi. Daarmee zijn ook split, cq. A/B testen mogelijk. Zie hieronder voor een demo en overzicht van de mogelijkheden.

Er is veel mogelijk met social media, webshop, blog functies, functionaliteit waarmee u pagina’s, dan wel paginawijzigingen op het gewenste moment kunt publiceren, en nog veel meer…

Divi demo Divi overzicht (Engels)

Divi 3 theme review: What is Divi 3.0 like after 6 months? Is it the best?
10 'hidden' Divi features you need to know about
Optioneel is de webmaster en hosting service. Dit blijkt in de praktijk zeer nuttig:

  • U wordt ondersteund in het bijhouden en aanpassen van uw website. Dit kan zowel telefonisch als op kantoor.
  • Ook nemen we graag de zorg rondom web hosting uit handen. Wij regelen het.
  • Versies bijhouden van het beheersysteem en de toevoegingen (plugins) is erg belangrijk. U krijgt hiermee functionele vernieuwingen, dat is mooi, maar het belang hiervan blijkt vooral uit de vele automatische website hacks die plaats vinden. Ook bij een website waarvan u het wellicht niet zou verwachten. De kleinste websites worden telkens aangevallen.

Zullen we brainstormen?

Wij houden van goede feedback en willen u graag helpen

Pin It on Pinterest

Share This