Select Page

Visie: Delen is vermenigvuldigen, deel wijs

ICT gaat om mensen, niet allerlei foefjes

John Ruskin (1819-1900): Er is tegenwoordig bijna niets in de wereld dat iemand niet net een beetje minder goed kan maken en iets goedkoper kan verkopen. De mensen die alleen op basis van prijs kopen zijn de legale prooi van deze persoon.

Sinds 1998 zijn we bezig met bijdragen aan de praktijk van de organisaties hun visie en doelstellingen. De ervaring die we hiermee hebben opgedaan, heeft ons geholpen met het nader ontwikkelen van een nadenkende, praktisch flexibele aanpak. Zo kunnen we samen synergie creëren door de gedeelde expertises, op de juiste tijd, plaats en in de juiste mate toe te passen.

Met elkaar zorgen we zo voor passend slimme web en ICT oplossingen. Deze horen flexibel faciliterend te zijn voor intermenselijke relaties, vanuit het idee: Delen is vermenigvuldigen; deel wijs.

Buiten de bestaande kaders denken is vaak nodig (out of the box)

Overwegend, praktisch, flexibel: Vooruit in een 3 trappen raket

Bij de aanpak van ICT projecten, vloeit onze werkwijze voort uit de inspiratie van het klassieke watervalmodel en de agile SCRUM methode. Samenvattend is dit: Eerst denken, dan doen met flexibiliteit. Zo kunnen we inspelen op veranderende situaties, wensen en eisen.

Daarbij houden we rekening met de bescherming van informatie. Dit laatste is meestal een ondergeschoven kindje, terwijl dit steeds belangrijker wordt. De hoeveelheid van verspreidde virussen, cryptolockers (zie recente Wannacry gijzel software), malware en aanvallen neemt toe via o.a. het Internet (e-mail, websites, verbindingen) en USB sticks. Dat is ook waardoor we bij de realisatie rekening hiermee houden. Ook is het een voorname reden waarom we in 2013 onze webLumina dienst opgezet hebben. Daarmee bieden we organisaties de mogelijkheid om privé samen te kunnen werken middels een DropBox achtige open source oplossing ownCloud of Nextcloud.