Select Page
Prettige werkomgeving, passende oplossingen

Visie: IT, het gaat om mensen

Praktische en passende oplossingen

John Ruskin (1819-1900): Er is tegenwoordig bijna niets in de wereld dat iemand niet net een beetje minder goed kan maken en iets goedkoper kan verkopen. De mensen die alleen op basis van prijs kopen zijn de legale prooi van deze persoon.

Uw wensen en doelen eerst begrijpen, dan doen.
Het doel is uw organisatie succesvoller te laten zijn met uw website en uw bedrijfsproces winstgevender te maken. Het gaat dus niet om de techniek maar om het bieden van een passende oplossing. Dit kunnen we alleen wanneer wij goed begrijpen wat uw organisatorische motor doet draaien en waar u naartoe wilt.

Geen u vraagt, wij draaien, maar samen verder

We willen eerst weten waar u met uw bedrijf voor staat, wat uw doelstellingen zijn en waar de mogelijke knelpunten zitten. Alleen dan kunnen we de juiste oplossing realiseren. Maar dan wel samen met u. We zullen u in elke fase van het project betrekken voor uw feedback op de geboekte resultaten. Zo hebt u grip op het project en kunnen we samen tot het gewenste resultaat te komen.

Buiten de bestaande kaders denken is vaak nodig (out of the box)
Buiten de bestaande kaders denken is vaak nodig (out of the box)

Aanpak

Vanwege deze visie besteden we extra aandacht aan de ontwerpfase. Onze aanpak is dus mensgericht. Goede communicatie vinden we om deze reden het belangrijkste aspect van ieder project. Dit willen we waarborgen door:

  1. Duidelijke afspraken.
  2. Open communicatie.
  3. Regelmatige voortgangsrapportage & feedbackrondes.
  4. Goede training & nazorg.